Omul cu desktopul  

Publicat de robert

This entry was posted on luni, octombrie 27, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

8 comentarii

Domnu', deci ia vedeti, ca_cablul de alimentare al unitatii e negru si matale te uiti cu naduf la ala alb al monitorului :D

Anonim  

dar peruca? cat e peruca? Si mai precis, de unde e peruca? De cand caut una afro...

@ ionescu - maestre sunteti genial. m-am chinuit, pentru acurateatea actiunii, sa pun la locul lor majoritatea cablurilor din spatele unitatii,care nici macar nu se vad, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca va observa cineva ca in priza intra stecherul de la monitor nu cel de la unitate. Io credeam ca doar la mine e unul alb si unul negru. Multam de informatie...

@ zeeny: 1.peruca am cumparat-o de la venetia. A fost dragut ca la nici 5 minute de la instalarea ei pe chelia mea, o domnisoara si-a exprimat dorinta de a se poza cu mine.
2. povestea cu venetia am zis-o doar ca sa ma dau mare. (dar e adevarata) peruca o gasesti si in romania la preturi ceva mai mici decat cele din laguna. cauta magazine online de cadouri haioase, cadouri funny, etc. am descoperit o multime in timp ce imi cautam alte elemente de recuzita pentru spectacol si am si comandat neste chestii. peruca acesta costa in jur de 50 lei si la unele magazine de astea se numeste "mama tuturor perucilor".n-o sa fie prea greu de gasit. bafta!

Anonim  

si eu care credeam ca e parul dumitale natural...

acum vreo 10 ani si eu as fi crezut ca asa ar putea sa arate parul meu natural la un moment dat. din pacate, eu si cu parul am divortat pe motiv de "nepotrivire de caracter". prin urmare acum fac partea din categoria oamenilor destepti, adica a celor cu fruntea lata.

Anonim  

sa inteleg ca urmeaza si omul cu leptopu', d-le Balan? :)

nu. omul cu laptopu "face show" in fiecare zi la teveu. si spune aceleasi lucruri pe care le-am spus si io aici. dar am exprimat doar ideile principale.