Un personaj care merită un loc de cinste în istoria vedetismului mondial  

Publicat de robert

Pe vremea mea, cei care făceau playback se chinuiau măcar să dea din gură. Fata asta a dus "cântatul" într-o nouă eră. Versuri idioate, pseudomuzici s-au mai văzut. De tute e plin showbizu'. Dar aşa ceva, mai rar. Ea nici nu se face că face ceva. Nu se sinchiseşte să pară cumva. Nici măcar nu se dă simpatică sau inteligentă. Nu încearcă "să facă frumos" sau "să dea bine la TV".
Din păcate nu e vorba de un gen deosebit de inteligenţă , ci tocmai lipsa oricărui tip de inteligenţă. (Până şi OTV-iştii fac mişto de ea!) Dar acestă tută absolută aduce cu ea apocalipsa. Adică până unde se mai poate merge? Nici măcar nu mai pretindem că suntem artişti? Nici măcar nu ne sinchisim să mişcăm buzele? What's next?

Sper să vă placă melodia şi tineţi minte: o cheamă Roxana Oancea. Numele ei va fi repede uitat dar contribuţia ei în istorie va fi foarte însemnată.


This entry was posted on miercuri, martie 25, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii