Se cauta cruce de manelist !!!  

Publicat de robert



În vederea desfăşurării în condiţii optime a spectacolului nostru, echipa noastră de producţie caută următorul obiect:


Cruce de manelist


Descriere: Să fie cât mai mare, să aibă în dotare un lanţ pe măsură. (vezi foto)


Condiţii: Să pară că e făcută din aur, dar să nu fie nici măcar suflată cu aur, bugetul echipei noastre de producţie fiind foarte foarte limitat.


Cine ştie unde se poate găsi un astfel de obiect, să ne dea de ştire prin intermediul unui comentariu sau pe adresa de e-mail afişată în dreapta.


E posibil ca bugetul "să îşi spună cuvântul" şi să nu putem achiziţiona un astfel de obiect. De aceea, apelăm la cititorii noştrii fideli pentru câteva sugestii. Dacă aveţi o idee de un obiect cu care poate fi înlocuit acest obiect, nu ezitaţi să ne contactaţi.

De asemenea, rugăm cititorii noştri, care sunt la curent cu noile trend-uri în modă, să ne spună dacă anul acesta se mai poartă crucile? Am observat că pe unele vajnice piepturi de român au apărut deja icoanele. Crucile au ieşit din uz? Nu vrem să fim anacronici.

This entry was posted on luni, august 18, 2008 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii