Moartea computerului  

Publicat de robert

Pe această cale, anunţăm, cu profundă durere în suflet şi în portofel, decesul calculatorului nostru. Ieri, în jurul orei 11.40, PC-ul a afişat brusc cea mai potrivită nuanţă pentru astfel de situaţii: negrul. Toate încercările de resuscitare au dat greş. Sperăm că nu este vorba decât de o moarte clinică şi că, după ce acesta va fi consultat de un medic specialist în astfel de probleme, şi după ce va trece printr-o operaţie de transplant, PC-ul va reveni la viaţă.
Pierderea este cu atât mai dureroasă cu cât abia luna următoare posesorul urma să plătească ultima rată la bancă pentru el. Trebuie menţionat că nu este vorba de un computer foarte performant, dar la vremea achiziţionării lui, nefericitul stăpân avea un salariu din care cu greu reuşea să îşi cumpere o pereche de blugi odată pe an.
Pierderea este şi mai dureroasă dacă ţinem cont de faptul că în memoria acestui amărât de computer se afla tot ce ţine de spectacolul "balan.unu": muzici, mixaje audio, fotografii, posibile afişe, text, materiale pentru blog.

This entry was posted on miercuri, noiembrie 26, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii