Repetiţie cu public  

Publicat de robert

Zilele trecute a avut loc o repetiţie cu public. Evident publicul a fost numeros. A fost format de unul dintre asistenţii de regie (îi găsiţi pe toţi în caseta tehnică) şi din motanul Pamuk pe care deja îl cunoaşteţi de aici. Dacă asistenta de regie, deşi primise înainte şi spagă (compusă dintr-un tiramisu de la supermarket şi un pahar de vin de ăla de care îi place ei), a avut destule de obiectat, Pamuk, în schimb, s-a arătat foarte încântat de spectacol. A ţinut chiar să îl felicite pe autorul spectacolului aproape la fiecare scenă. I-a sărit în braţe, a încercat să îl pupe, ba s-a arătat foarte încântat şi de recuzită. "Entuziasmul său trebuie să fie temperat" a decis serviciul nostru de pază, şi la doar după câteva minute de la începerea repetiţiei, Pamuk a primit o interdicţie de a asista la repetiţie. Dar, ca un adevărat suporter, el a continuat să îşi încurajeze actorul favorit din spatele uşii închise a sufrageriei. Interdicţia a fost ridicată la final, cînd Pamuk a ţinut să îl felicite din nou pe genialul nostru actor, regizor, scenarist şi producător.

P.S. Din poza alăturată se poate observa foarte clar că protagonistul spectacolului nostru era foarte supărat în urma criticilor primite de la ceilalţi spectatori.

This entry was posted on miercuri, noiembrie 12, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii